Over ons

Aan mij de eer om het voorwoord te schrijven voor de website van het Cosmedisch Centrum Heerde. Laat ik dan ook maar gelijk met de deur in huis vallen: ik geloof in het bundelen van krachten, in samenwerken en in kennisoverdracht. Het zijn de pijlers onder het Cosmedisch Centrum Heerde. Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest als pedicure wilde ik nog een keertje knallen als ondernemer. Dus heb ik een centrum, waar zorg wordt verleend, opgebouwd met 6 behandelkamers, een centrale receptie en sinds 2015 onze zorgwinkel. Het is een prachtig zorgcentrum geworden waar ik trots op ben en waarvan ik hoop dat hier veel mensen uit ons dorp en omgeving terecht kunnen met hun zorgvraag.

Wat houdt het Cosmedisch Centrum in? Welke mensen werken er? Voor wie is het bedoeld?
In het kort komt het er op neer dat we zorg verlenen aan jong en oud. Ons centrum beschikt over een med pedicure, een podotherapeut, twee schoonheidsspecialistes, een homeopaat en allerlei verschillende soorten massages, zoals sportmassage en ayurvedische massage. U kunt bij ons ook terecht voor manicures, wimperextensions en permanent make-up. Daarnaast heb ik in 2015 mijn zorgwinkel geopend, waar u terecht kunt voor onder andere rollators, douchekrukken en –stoelen, krukken en wandelstokken.

Het is vandaag de dag niet makkelijk om als zelfstandige ondernemer te starten. Ik bied met het Cosmedisch Centrum Heerde ondernemers de kans om voor zichzelf iets op te bouwen. Met andere zelfstandigen onder 1 dak kun je profiteren van elkaars kennis en kunnen de kosten worden gedeeld: het mes snijdt dus aan twee kanten.

Ik schreef net dat ik heilig geloof heb in het bundelen van krachten. Er zijn zoveel talentvolle jonge ondernemers die tussen wal en schip vallen, omdat ze niet over de juiste faciliteiten kunnen beschikken. Door samen te werken kan er iets moois ontstaan en dat is waar ik hier aan werk in het hartje centrum van Heerde. Zelf wil ik mijn opgedane ervaring en kennis van het vak overdragen. Aan jonge mensen die het lef hebben om te ondernemen. Ondertussen wil ik nog een paar jaar met mijn handen werken, want ik heb als pedicure een prachtig vak. Het geeft veel voldoening als je iemand zijn voetklachten kunnen verminderen. De cliënt en de voetklacht zijn altijd het uitgangspunt. Wat dit vak voor mij ook zo bijzonder maakt, is dat elke voet een mens met een verhaal zit. Ieder mens heeft een verhaal te vertellen. Een uniek verhaal, net als alle voeten uniek zijn!

Ik hoop u te begroeten in het Cosmedisch Centrum Heerde, u bent van harte welkom!
Bieuwkje van Velde